top of page
VOLUNTARIAT

PROJECTE
ESCANYAGATS

ARRANJAMENT DE GORGS     MOSTREIG DE PEIXOS     CREACIÓ DE NUCLIS D'ESPINÓS
L'escanyagats
Vols col·laborar amb el seguiment i el reforç poblacional de l'espinós en diferents punts de la província de Girona? Mira quina temporada més moguda hem programat! Ben segur que trobes algun dia que et vagi bé! 
 
Contacta amb nosaltres a: voluntariat@sorellona.org
Neteja de la llera
En què consisteix: Millorar l'estat ecològic del riu retirant les deixalles d'origen humà que s'acumulen a les seves vores

Hora d'inici: 9h
Retirada de vegetació
En què consisteix: Controlar el creixement excessiu de vegetació aquàtica. Canyís en el cas de la bassa del Prat Xirlo i Ludwigia peploides, una espècie invasora, a l'Onyar.

Hora d'inici: 9h o 10h (segons activitat, especificacions per correu)
Alliberament d'espinosos
En què consisteix: Capturar exemplars d'espinós d'un nucli ex-situ i alliberar-los en un curs fluvial proper per tal de reforçar les poblacions naturals.

Hora d'inici: 10h
Enfondiment de gorgs
En què consisteix: Retirar sediments fluvials d'un gorg per tal de permetre que mantingui aigua durant l'estiu i actui com a refugi per a l'espinós i altra fauna aquàtica

Hora d'inici: 9h
Observadors del riu
Vols formar part de la comunitat "Observadors del riu" del Projecte Escanyagats?          Participa! Omple el formulari explica'ns què has observat!
Activitat de voluntariat. Enfondiment d'un gorg de la riera de Galligants
P7180131_edited.jpg
P7160100_edited.jpg
Si voleu fer un cop de mà a l'espinós i conservar les rieres mediterrànies i tot el patrimoni natural que alberguen no us ho penseu més, feu-vos voluntaris!
Sense cap compromís podeu omplir el següent formulari i clicar a l'activitat "VOLUNTARIAT PUNTUAL" o bé "VOLUNTARIAT DE LLARGA DURADA".
Llavors us mantindrem informats de les properes jornades de voluntariat i altres tasques on podreu participar!
 
 

 

 

 
 
 
 
Implica't amb el voluntariat ambiental!

Implica't amb el voluntariat ambiental!

Reproducir video
Voluntariat Escanyagats 2.png
bottom of page